Ravintola lupasi Liam Neesonille ilmaista ruokaa – seuraus yllätti jokaisen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kukapa voisi vastustaa lupausta ilmaisesta ruoasta? Ei ainakaan Hollywood-tähti Liam Neeson. Tämän saivat huomata Kanadan New Westminsterissa sijaitsevan Big Star Sandwich -ravintolan työntekijät.

Ravintolan työntekijät saivat kuulla Liam Neesonin kuvaavan uutta Hard Powder -elokuvaa kotikaupungissaan. Tähden suurina faneina he päättivät yrittää houkutella Neesonin paikalle lupaamalla hänelle ilmaista ruokaa.

– Liam Neeson syö täällä ilmaiseksi, työntekijät kirjoittivat ravintolan ulkopuolella olevaan kylttiin.

Työntekijöiden yllätykseksi Liam Neeson käveli ravintolan ovesta sisään vielä samana päivänä. Näyttelijä ei ehtinyt kiireen vuoksi syödä ravintolassa, mutta hän poseerasi työntekijöiden kanssa yhteiskuvassa.

– Meillä ei ollut hajuakaan, että hän olisi ravintolamme läheisyydessä. Joku kuvausryhmästä luultavasti näki kyltin ja kertoi siitä hänelle, Big Star Sandwichin johtaja Alex Jorden kuvaili Buzzfeed-sivustolle.

 

Holy f**k, it worked! #LiamNeeson

Publié par Big Star Sandwich Co. sur mardi 2 mai 2017