Teemapäivät tänään: Älä laihduta, vaan mene alastomana puutarhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoteen mahtuu nykyisin lukuisia teemapäiviä, joista kahta vietetään tänään lauantaina. Kerroimme jo aiemmin kuinka tänään vietetään kansainvälistä Alastomana puutarhatöissä -päivää, mutta samalle päivälle osuu myös Älä laihduta -päivä.

Tänään jokainen saa herkutella rauhassa, sillä tänään ei keskitytä laihduttamiseen eikä laihdutuspuheisiin. Monilla lapsilla on lauantaisin karkkipäivä, mutta tällä viikolla lauantai voi olla hyvällä syyllä myös aikuisten herkkupäivä.

Teemapäivän tarkoituksena on siihen liittyvän Painorauhan julistuksen mukaan herätellä ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä sekä kannustaa ihmisiä hyväksymään kehonsa sellaisenaan kuin se on.