Ariel Winterin asua ei äiti hyväksyisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nyt nuori kaunotar on julkaissut kuvan takapuolestaan, joka on saanut ihmiset vertaamaan häntä jo Kim Kardashianiin. Nyt Ariel Winter on kuvattu juhlimassa Hollywoodissa.

Teinitähti osallistui Saban Media Centerissä järjestettyyn ABC-kanavan Modern Family -televisiosarjan tilaisuuteen, johon hän asteli rohkeassa kullanhohtoisessa asussa. Winter ei ole yleensäkään piilotellut kurvejaan, mutta tällä kertaa asuvalinta meni melko rohkeaksi. Mahtoikohan äiti hyväksyä tätä asua?

19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Ariel Winter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Winter on ylpeä kurveistaan. Hän ei pelkää esitellä pakaroitaan, mikä on käynyt ilmi naisen julkaisemista kuvista. Arielia on verrattu jopa Kim Kardashianiin.

Splash
Splash
Splash
Splash