Game of Thrones -faneille ilouutisia! Rutkasti lisää katsottavaa tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suosittu Game of Thrones lähenee loppuaan, mutta kirjailija George R.R. Martinin maailmaan tullaan palaamaan televisiossa vielä tulevaisuudessakin. HBO suunnittelee sarjalle jopa neljää spin-offia.

HBO on solminut sopimuksen neljän kirjoittajan kanssa, jotka tulevat työstämään jatkoa suosikkisarjalle. He ovat X-Men ja Kingsman: Salainen palvelu -käsikirjoittaja Jane Goldman, LA Confidential -käsikirjoittaja Brian Helgeland, Mad Men -sarjaa työstänyt Carly Wray ja taannoisen Kong: Pääkallosaari -elokuvan kirjoittaja Max Borenstein.

Entertainment Weekly -lehden mukaan spin-offit tulisivat sijoittumaan Game of Thronesin maailman eri aikakausiin. Toistaiseksi on epäselvää, olisivatko kaikki niistä televisiosarjoja vai toteutettaisiinko osa ideoista esimerkiksi elokuvien muodossa.

Kirjoittajat tekevät yhteistyötä kirjailija George R.R. Martinin kanssa. Game of Thrones -sarjan luoneet Dan Weiss ja David Benioff ovat mukana projekteissa vastaavien tuottajien roolissa.