Playboy-malli pelasti tyttärensä vakavalta loukkaantumiselta – loukkaantui samalla itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja realitytähtenä tunnettu Kendra Wilkinson ajautui äskettäin hankalaan tilanteeseen avioliitossaan, kun kaunotar tunnusti viestitelleensä toisille miehille flirttailevassa hengessä kostaakseen aviomiehelleen. Nyt hän on tehnyt varsinaisen urotyön.

Kendra oli eilen seuraamassa Alijah-tyttärensä kanssa miehensä Hank Jr:n baseball-ottelua Los Angelesissa, kun harhapallo syöksyi suurella nopeudella suoraan kohti tyttären päätä. Osuessaan pallo olisi todennäköisesti aiheuttanut tyttärelle vakavat päävammat, mutta äidin salamannopea reaktio onnistui pelastamaan tyttären, sillä Kendra ehti työntää kätensä tyttären pään suojaksi.

Tytär pelastui vakavasta tilanteesta vammoitta, mutta pallo osui äidin käteen. Kendra Wilkinson kiidätettiin paikalta läheiseen sairaalaan saamaan ensiapua. Sairaalassa selvisi, että hänellä ei ollut luunmurtumia. Käsi paisui kuitenkin huomattavasti iskun seurauksena.

Kendra Wilkinson kuvattiin taannoin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli saapumassa Bad Moms -elokuvan ensi-iltajuhliin Westwood Village -teatterissa Los Angelesissa. Playboy-kaunotar oli tuolloin pukeutunut tiukkaan farkkuasuun, jonka alla hänellä ei ollut mitään muuta.

Splash
Splash
Splash