Kylie Jenner rikkoi selfiekieltoa – julkaisi huikean vessakuvan verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Metropolitan Museum of Art -museossa järjestetään vuosittain muotiin erikoistunut MET-gaala. Tapahtumassa älypuhelimen näppäilyä ei katsota hyvällä, ja gaalan puheenjohtajana toimiva Voguen päätoimittaja Anna Wintour kielsikin selfiekuvat tilaisuudessa vuonna 2015.

Kuten arvata saattaa, ei somekielto juurikaan kiinnostanut Kylie Jenneriä. Hän jakoi Instagramissa tapahtumapaikan vessassa otetun peiliselfien. Siinä hänen kanssaan poseeraa suuri joukko muita tähtiä, kuten Kim Kardashian, Kendall Jenner, Sean ”Puff Daddy” Combs, ASAP Rocky ja Lily Aldridge.

– Vuosittainen peiliselfie, Kylie kirjoitti kuvatekstissä.

Selfiekiellon rikkominen selkeästi kannatti. Kylie Jennerin Instagramissa jakama kuva on nimittäin kerännyt lyhyen ajan sisällä jo yli 2 miljoonaa tykkäystä.

 

annual bathroom selfie

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on