Naiset elivät Victoria’s Secret -ruokavaliolla: ”En toivoisi edes pahimmalle viholliselle”

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi naista päättivät ottaa todellisen haasteen vastaan ja elää viikon ajan sellaisella ruokavaliolla, jota Victoria’s Secret -alusvaatebrändin enkeleiksi kutsutut mallit noudattavat ennen muotinäytöksiä. Kokeilu ei mene kivuttomasti ja naiset näkevät nälkää viikon aikana moneen eri otteeseen.

Candace Lowry ja Michelle Khare pitävät viikon ajan videopäiväkirjaa heidän tuntemuksistaan ja dieetin kulusta. He kuvaavat myös aterioitaan, jotka eivät ole kovinkaan energiapitoisia. Naiset syövät viikon aikana paljon erilaisia nestemäisiä ruokia ja proteiinismoothieita, ja jonkin verran kalaa, vihanneksia ja tummaa riisiä.

Naiset saavat nopeasti huomata, että he eivät saa ruoista tarpeeksi energiaa. Kharella oli viikon aikana myös univaikeuksia, koska hän oli niin nälissään. Naisten mukaan dieetti ei ollut hauska, fiksu, turvallinen eivätkä he haluaisi edes pahimman vihollisensa kokea sitä.