Ranskalaislehti hehkuttaa: ”Murskasimme Suomen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Leijonat koki tänään jääkiekon MM-kisoissa historiallisen murskatappion, kun joukkue hävisi kisojen isäntämaa Ranskalle maalein 5-1. Suomessa lähes traaginen ottelut on aiheuttanut tyrmistystä ja jopa surua, mutta Ranskassa tunnelmat ovat odotetusti hieman toisenlaiset.

Lauantaina kisojen ensimmäisessä pelissään Norja voitti Ranskan maalein 3-2, mutta tänään oli jo aihetta juhlaan. L’Equipe-lehti otsikoi heti Ranska-Suomi -ottelun päättymisen jälkeen näyttävästi ”Ranska murskasi Suomen” ja muisti mainita, että kyseessä oli historiallinen voitto Suomen joukkueesta.

– Ranska sai ensimmäisen voittonsa vuoden 2017 jääkiekon MM-kisoissa. Eikä ihan ketä tahansa vastaan, sillä joukkue murskasi lukemin 5-1 Suomen, joka oli viime vuonna kisojen finaaleissa. Tämä oli historiallinen voitto, sillä Ranska ei ole voittanut Suomea kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa, L’Equipe kirjoittaa.