Missä tätä kaunotarta on piiloteltu? Sienna Miller tyrmäävä näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Sienna Miller rakastui vuonna 2004 vastanäyttelijäänsä Jude Law’iin Alfie-elokuvan kuvauksissa ja nousi samalla julkkiskaunottareksi. Unelmapari erosi vuosia kestäneen on-off -suhteen jälkeen. Sittemmin Sienna perusti perheen näyttelijä Tom Sturridgen kanssa ja on viettänyt useita vuosia hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Sienna ikuistettiin kuitenkin ensikerran vuosiin julkkisjuhlissa, kun hän oli saapumassa Los Angelesin Milk Studiosilla järjestettyyn Panthere De Cartier Partyyn. Vuosien tauon jälkeen punaiselle matolle astellut Sienna on nykysin upea näky, jonka soisi vierailevan jatkossa useamminkin alan tapahtumissa.

Sienna Miller on englantilainen näyttelijä ja malli, joka on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Layer Cake, Alfie ja Factory Girl. Vuonna 2009 hän näytteli elokuvassa G.I Joe The Rise of Cobra. Nainen on toiminut myös muotisuunnittelijana. Miller seurusteli vuosina 2004 – 2006 Jude Law’n kanssa ja vuonna 2007 hänen kerrottiin olevan parisuhteessa itseään 14 vuotta vanhemman Rhys Ifansin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash