91-vuotias kuningatar Elisabet kurvaili Jaguarin ratissa – ajoi itse kirkosta kotiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso-Britannian kuningattarena vuodesta 1952 ollut Elisabet II on 91-vuotias, mutta nauttii edelleen autolla ajamisesta. Arvovaltainen rouva on nyt nähty kurvailemassa Jaguarillaan Windsor Parkissa. Iso-Britannian hallitsija on maansa ainoa ihminen, joka saa ajaa autoa ilman ajokorttia.

Kuningatar Elisabet poistui äskettäin sunnuntaikirkosta näyttävästi Jaguariaan ajaen. Monarkkia pidetään kelpo kuljettajana, sillä hän hankki ajotaitonsa toisen maailmansodan aikaan toimiessaan mekaanikkona brittiarmeijan naisten joukko-osastossa.

Daily Mailin mukaan hallitsija ajoi urheiluautoaan neljän kilometrin pituisen matkan kirkosta Windsorin linnaan.

Brittiläisen imperiumin aikana uransa aloittanut nainen on tehnyt pitkän uran. Kun Elisabet II menehtyy, astuu hänen poikansa Charles valtaan. Kuningataren kuolemasta käytetään koodia: ”London Bridge on kaatunut”.