Suomalainen design-kännykkälaturi saa hymyn huulille

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Paloturvallisesta ASMO-kännykkälaturista tunnettu oululainen ASMO lanseeraa uuden tuotteen, Mr. Chargerin, jonka reilun kuukauden mittainen ennakkomyyntikampanja alkoi tänään Indiegogo-palvelussa. Kyseessä on aivan uudenlainen design-muotoilu, joka on maailmankuulun muotoilija Eero Aarnion käsialaa.

Ensimmäisen laturin jälkeen Saloranta halusi tehdä parhaan mahdollisen laturin, joka on laadukas, kestävä, tehokas, kestää ikää ja on ennen kaikkea kaunis. Eero Aarnio innostui projektista, koska kukaan ei ollut aiemmin tehnyt design-laturia. Hän antoi idean muhia rauhassa muutaman kuukauden, kunnes sai idean Mr. Chargerista.

– Haluamme tuoda designin jokaisen käyttämiin mobiililaitteisiin, jotka on tunnettuja insinöörimäisestä muotoilusta. Haluamme tuoda iloa ja eloa niihin sekä viedä suomalaista designiä maailmalle, Asmo Saloranta kertoo.

– Aarnion työt ovat leikkimielisiä, hauskoja ja omalaatuisia, ihan kuin minäkin. Tämän vuoksi halusin Aarnion suunnittelevan meille laturin. Hänen työnsä eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä Aarnio ole kauheasti välittänyt uransa aikana muiden kritiikistä. Olemme täydellinen parivaljakko.

ASMO Mr. Charger