Mies myy vanhaa maastoautoaan – teki historian upeimman mainosvideon!

Autot Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Israelilainen erikoistehoisteita tekevä artisti Eugene Rimanovsky on pannut myyntiin vuoden 1996 mallia olevan Suzuki Vitara -maastoautonsa. Koska mies tekee ammatikseen visuaalisia efektejä, on hän loihtinut myynti-ilmoituksesta tavallista näyttävämmän kokonaisuuden.

Rimanovsky on tehnyt vanhalle autolleen kahden minuutin pituisen myyntivideon. Vanha maastoauto on sijoitettu videolla henkeäsalpaaviin maisemiin ja kuuluisten elokuvien kohtauksiin. Se kulkee jopa kuussa.

Mies on ilmeisen kiintynyt uskolliseen ajoneuvoonsa. Hän kuitenkin osoittaa olevansa oikeassa ammatissa, sillä harvoin näkee yhtä mallikkaasti tehtyä myyntivideota. Eugene Rimanovsky työskentelee Gravity-nimisen yrityksen tiimissä Tel Avivissa, PetaPixel uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.