Näitä miehiä naiset haluavat – viisi ammattia ylitse muiden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki Pukumiehet -televisio-ohjelmaa seuranneet tietävät, että sarjassa pääosassa oleva Harvey Specter on ylivoimaisesti yksi maailman seksikkäimmistä miehistä. Tätä mieltä ovat myös Happn-deittisovellusta käyttävät naiset, sillä asianajajat, juristit ja lakimiehet ovat heidän mielestään seksikkäimpiä ammatteja sinkkumiesten keskuudessa.

Treffisovellus analysoi 2,9 miljoonan käyttäjänsä vastauksia ja dataa. Tulosten perusteella naiset kiinnostuvat eniten korkeasti koulutetuista pukumiehistä, joilla on kunnianhimoa, rahaa ja tyyliä. Toiseksi suosituimpia olivat analyytikot, kolmanneksi nousivat insinöörit ja neljänneksi eniten naiset tykästyivät myyntimiehiin. Vasta viidentenä listalle nousivat lääkärit.

Monet naiset saattavat tässä kohtaa miettiä, että minne listalta katosivat kaikki univormuihin pukeutuneet palomiehet ja poliisit? Tai alati flirttailevat ja vekkulit baarimikot? Entä muusikot ja naisten ikuinen renttusyndrooma? Tulee muistaa, että tulokset ovat treffisovelluksen analysoimia, eivätkä vastaukset välttämättä edusta kaikkien naisten mielipidettä. Tuloksista raportoi Mashable.

Fashion is what you buy, Style is what you do with it 🕶

A post shared by Harvey Specter (@harveyspecterhd) on