Näyttelijätär kopioi Jennifer Lopezin gaala-asun?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri vietetyssä MTV Movie & TV Awards -gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja upeita tyylejä. Välillä tapahtumissa nähdään tähtiä, jotka ovat sattumalta valinneet saman asun ylleen. Tällä kerralla erästä näyttelijää syytetään kuitenkin siitä, että hän olisi toisintanut Jennifer Lopezin vuosien takaisen asun.

Moni julkisuuden henkilöiden pukeutumista seuraava muistelee yhä Jennifer Lopezin viidakkokuosista mekkoa, joka kohahdutti vuonna 2000 järjestetyssä Grammy-gaalassa. Läpikuultavan mekon kaula-aukko oli uurrettu navan alle ja sen alta näkyi läpi laulajan pikkuhousut.

Nyt MTV-kanavan Awkward-sarjassa näyttelevä Jillian Rose Reed saapui MTV Movie & TV Awards -gaalaan asussa, joka muistutti todella paljon Jennifer Lopezin kuuluisaa mekkoa. Moni on ollut sitä mieltä, että nainen on yrittänyt toistaa Lopezin hetken parrasvaloissa.