Pariskunta keräilee Disney-nukkeja – kokoelman arvo 60 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mario Menendez ja Lazaro Roque ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. Siitä ajasta puolet he ovat keräilleet Disney-saduista tunnetuksi tulleiden hahmojen figuureita. Kokoelma on kasvanut jo niin suureksi, että Mario ja Lazaro esittelevät nukkejaan sosiaalisessa mediassa fanijoukolleen.

Amerikkalaisen pariskunnan koti on täynnä prinsessoja. Mario Menendez ja Lazaro Roque keräilevät myös muita nukkehahmoja, mutta pääasiassa Disneyn ikonisia prinsessoja ja prinssejä. Kallein nukke on ollut tuhannen dollarin arvoinen Frozen-elokuvasta tuttu Elsa.

Nukkeihin käytetyllä summalla ostaisi auton, maksaisi asunnon käsirahaa tai matkustaisi toiselle puolelle maapalloa. Pariskunta on kuitenkin ihaillut aina nukkeja, ja nyt aikuisena heille on sallitumpaa viettä niiden parissa aikaa kuin poikalapsena oli.