26 425 suomalaista on puhunut: Ananas kuuluu pizzaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi alkuvuoden kuumimmista puuhenaiheista on ollut ananaksen kuuluminen pizzaan. Polemiikki lähti liikkeelle, kun Islannin presidentti vitsaili kieltävänsä ananashedelmän käytön pitsojen päällä. Sittemmin muun muassa julkkiskokki Gordon Ramsay julisti, että ananas ei kuulu pizzaan.

Suomessa keskustelu on jatkunut vilkkaana, eivätkä kaikki suinkaan ole samaa mieltä Islannin presidentin ja Gordon Ramsayn kanssa. Staran kyselyssä mielipiteensä kertoi peräti 26.426 lukijaa, joten otos oli poikkeuksellisen kattava. Ja kyselyn tulos oli ylivoimaisen enemmistön mielestä päinvastainen kuin edellä mainittujen herrojen näkemys.

Staran kyselyssä nimittäin peräti 18.421 vastaajaa kertoi ananaksen kuuluvan pizzaan ja 8.005 vastaajaa oli toista mieltä. Näin ollen voidaan vetää johtopäätös, että suomalaisista ylivoimainen enemmistö haluaa ananasta pizzaan.