Adelen managereina esiintynyt pari pidätettiin – havittelivat ilmaisia keikkalippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Miamissa on pidätetty pariskunta, jonka epäillään yrittäneen huijata itselleen ilmaisia konserttilippuja. Tämä tapahtui esiintymällä poptähti Adelen managereina.

Justin Jackson ja Angel Lii lähestyivät muun muassa Rihannan, Katy Perryn, Draken ja Pharrell Williamsin edustajia sähköpostitse. He väittivät edustavansa itse Adelea, ja pyysivät artistien konserttilippuja sekä oheistuotteita ilmaiseksi.

Adelen todellinen manageri, Jonathan Dickins, alkoi saamaan muiden tähtien edustajilta viestejä joissa asiaa ihmeteltiin. Mies teki tapauksista vuosi sitten rikosilmoituksen Miamin poliisilaitokselle.

Jackson ja Lii yrittivät taannoin huijata ilmaisia lippuja Rolling Lound -festivaaleille Kendrick Lamarin levy-yhtiön kautta. Yhtiön edustajat pitivät viestiä epäilyttävänä, ja ottivat yhteyttä Dickinsiin. Hän kääntyi puolestaan Miamin viranomaisten puoleen.

Poliisit järjestivät väijytysoperaation, pariskuntaa pyydettiin noutamaan lippunsa paikallisesta puistosta. Heidät pidätettiin Miami Herald -lehden mukaan varkaudesta ja identiteettivarkaudesta epäiltyinä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Justin Jackson on jäänyt kiinni samankaltaisesta huijauksesta. Vuonna 2007 hän esiintyi Madonnan edustajana varastaakseen 2.4 miljoonan dollarin arvosta koruja. Vuonna 2014 hän puolestaan esiintyi entisenä koripalloilijana, Reggie Lovena ja tv-yhtiö OWN TV:n Scott Garnerina.