Ronaldon tyttöystävä on tyrmäävä bikinikissa – kuvat lemmenlomalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez joutui taannoin lopettamaan työnsä muotimerkin palveluksessa, koska hänen nousunsa julkkikseksi oli yhtiölle liikaa. Sittemmin Rodriguez on keskittynyt lähinnä lomailuun.

Parhaillaan Ronaldo ja Georgina Rodriguez viettävät lomaansa Espanjan Ibizalla, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta päivästä. Yksityiskoneella bilesaarelle lentäneen parin kauniimpi osapuoli esittelee nyt parhaita puoliaan paparazzikuvissa. Ibizan lisäksi pari bongattiin äskettäin lomailemassa myös Pariisin Disneylandissa.

Pradan tuotteita Portugalissa myynyt Georgina Rodriguez joutui lopettamaan työnsä, koska hänen työpaikalleen saapui päivittäin yli-innokkaita faneja ja paprazzeja. Ihailijat ja valokuvaajat piirittivät liikettä, eikä 23-vuotias nainen voinut enää keskittyä työntekoon. Osa toimittajista jopa tekeytyi asiakkaiksi kirjoittaakseen artikkelin Ronaldon tyttöystävästä.

Georgina lopetti myös edellisen työnsä samasta syystä. Georgina Rodriguez työskenteli aiemmin myös Guccin leivissä, mutta superjalkapalloilijan tyttöystävä houkutteli liikkeeseen kaikkia muita paitsi aitoja asiakkaita. Tällöin paikan johtajat irtisanoivat naisen.

Splash
Splash
Splash
Splash