Krista Kosonen mukana Blade Runner 2049 -elokuvassa – nähdään myös trailerissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Putous-sketsisarjasta ja muun muassa useista elokuvista tunnettu suomalainen näyttelijätär Krista Kosonen on mukana uudessa Blade Runner 2049 -elokuvassa. Hänet nähdään myös juuri julkaistussa elokuvan trailerissa.

Ridley Scottin tuottamassa ja Denis Villeneuven ohjaamassa suuren budjetin Hollywood-elokuvassa nähdään päätähtinä Harrison Ford ja Ryan Gosling. Sivuosissa nähdään muun muassa Jared Leto, Robin Wright ja Dave Bautista.

Elokuva on jatko-osa kulttimaineeseen nousseelle vuonna 1982 ensi-iltansa saaneelle Blade Runner -elokuvalle. Blade Runner 2049 saa ensi-iltansa 6. lokakuuta 2017. Krista Kososen roolista kertoi ensimmäisenä Actors in Scandinavia Facebook-sivullaan.

The official trailer for BLADE RUNNER 2049 with our Krista Kosonen!!

Publié par Actors in Scandinavia sur lundi 8 mai 2017