Leijonanpentu ja pelastettu löytökoira ystävystyivät – ihastuttava parivaljakko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain uutisia eri eläinlajien välille syntyneestä ystävyydestä, ja nyt eräs tapaus sulattaa miljoonia sydämiä ympäri maailmaa. Kaksivuotias pyreneidenkoira Justice on nimittäin ystävystynyt yllättäen leijonanpennun kanssa, ja he ovat nyt toistensa parhaat ystävät.

Idaho Falls Zoo -eläintarhassa asuva leijonanpentu jouduttiin äskettäin eristämään terveyssyistä emostaan, jolloin Justice-koira otti pennun hellään huomaansa. Vielä nimeä vailla oleva pieni leijona ystävystyi nopeasti koiran kanssa ja ne ovat olleet siitä saakka erottamattomat.

Justice on löytökoira, joka löydettiin harhailemasta Idaho Fallsista yhdessä pentueensa kanssa. Koira sai uuden kodin eläintarhasta ja sen pennut löysivät nekin uudet kodit. Leijonanpentu palautetaan emonsa luokse muutaman viikon kuluttua, joten sen yhteinen tie Justicen kanssa voi loppua siihen.

Splash
Splash
Splash