Mies löysi kuolleen torakan suklaalevystä – kammottava näky

Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä suurilla tehtailla tuotepakkauksiin on päätynyt valmistuksen yhteydessä esimerkiksi erilaisia jyrsijöitä tai hyönteisiä. Nämä tapaukset päätyvät usein ihmisten nähtäville, koska moni haluaa jakaa löydökset ja karmivat kuvat muiden kanssa. Nyt suklaalevyn sisällä suklaaseoksessa oli kuollut torakka.

Kyle Rosewarne oli ostanut m&m’s-merkkisen minttusuklaalevyn, jolla hän päätti eräänä iltana herkutella. Neljä palasta syötyään mies huomasi kauhukseen, että suklaassa oli melko suuren kokoinen kuollut torakka. Mies otti löydöksestään kuvan ja julkaisi sen Facebookissa.

Rosewarne oli ollut Daily Mail -lehden mukaan yllättynyt siitä, että Mars Chocolate Australia -valmistaja oli tarjonnut miehelle tästä kokemuksesta vain 20-30 dollarin arvoisen lahjakortin Coles tai Woolworths -myymälään. Mies ei kuitenkaan ottanut lahjakorttia vastaan, koska hänen mielestään kyseessä on paljon suurempi ongelma. Suklaatehdas sijaitsee Kiinassa, minkä vuoksi kiinalainen torakka voisi olla vaaraksi koko Australian ekosysteemille, jota suojellaan tullissa todella tarkasti.

Gross. He took four bites before spotting it.

Publié par Daily Mail sur lundi 8 mai 2017