Pelastettu kulkukoira karkaili jatkuvasti – kunnes sydäntäsärkevä syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojan työntekijät olivat pelastaneet Betty Boopiksi nimetyn koiran, joka yritti jatkuvasti karata heiltä ja onnistuikin siinä muutamaan otteeseen. Kun hoitajat saivat myöhemmin eläinlääkäriltä kuulla, että pelastettu koira imettää, he arvasivat emon karkaavan heidän hoidostaan aina pentujensa luo.

Hoitajat yrittivät saada koiraa luottamaan heihin, että se neuvoisi hoitajille tien pentujen luo ja pennutkin voitaisiin pelastaa. Betty Boopin hoitaja vei koiraa monta kertaa kävelylle ja yritti saada sitä neuvomaan tietä pentujen luo. Eräänä päivänä nainen kävelytti koiraa ja soitti sille puhelimesta koiran pennun itkua. Betty Boop vinkaisi ja alkoi vetämään hoitajaa kävelyllä haluamaansa suuntaan.

Muutaman kilometrin jälkeen nainen ja koira olivat People-lehden mukaan tulleet tyhjän ladon luokse. Ladon lautojen alta löytyi Betty Boopin kymmenen pentua, jotka olivat odotelleet piilossa emoaan jälleen saapuvaksi. Nyt Betty Boop saa imettää ja hoitaa pentujaan hyvissä oloissa samalla kun hän itsekin saa eläinsuojassa hoitoa ja ravintoa.