Plus-kokoisen mallikaunottaren povi pullisteli – iltapuku joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään muotilehtien palstoilla ja mainoksissa nähdään yhä enemmän pluskokoisia malleja. Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina.

Eilen Ashley osallistui New Yorkissa The View -ohjelmaan, jossa hän vieraili kertomassa uudesta kirjastaan A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like. Maailmankuulun plus-mallin iltapuku joutui koetukselle Grahamin poven kanssa.

28-vuotias Ashley Graham teki äskettäin muotimaailman historiaa pääsemällä mukaan Michael Korsin muotinäytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia. Viime syksynä hän joutui somekohun kohteeksi, koska oli monien fanien mielestä laihduttanut liikaa. Sittemmin Graham lihoi kuitenkin takaisin tuttuihin mittoihinsa.

Splash
Splash
Splash