Käytätkö huulipunaa? Vältä näitä virheitä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huulipuna on olennainen osa monia meikkityylejä ja antaa siististi levitettynä aina huolitellun kuvan käyttäjästään. Huulipunan käyttäminen on hyvin yksinkertaista, mutta silti monet tekevät helppoja ja vältettävissä olevia virheitä huulipunan käyttämisen kanssa.

The List -sivusto kertoi yleisimmät huulipunan käytössä tehtävät virheet ja sen miten niiltä voi välttyä.

1. Rohtuneet huulet

Kuiviin ja rohtuneisiin huuliin epätasaisesti jämähtänyt huulipuna ei ole kaunis näky. Riittävä veden juominen ja hyvä öisin ja ennen huulipunan levittämistä käytettävä huulirasva voivat olla vastaus tähän ongelmaan.

2. Kuoriminen

Kosteuttamisen lisäksi huulten säännöllisestä kuorimisesta tulisi huolehtia, että kuollut ihosolukko pääsee irtoamaan huulten pinnasta ennen huulipunan levittämistä.

3. Huulten rajaaminen

Huulet kannattaa rajata aina huultenrajauskynällä kestävämmän ja siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

4. Huulten yli rajaaminen

Huulten kokoa voi liioitella rajaamalla huulet heti omien huulten rajan ulkopuolelle omaa huulten muotoa seuraten. Ei kannata kuitenkaan luoda täysin uutta muotoa ja piirtää huulia selkeästi omien huulten yli, koska värin kuluessa totuus paljastuu.

5. Liian tumma rajauskynä

Huulten rajausvärin tulisi aina täydentää huulipunan sävyä eikä näkyä intensiivisempänä kuin itse huulipunan väri.

Uusimmat