Maailmanhistorian upein hääkuva – pariskunta järjesti häät Mount Everestillä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Häät ja hääkuvat ovat monille ihmisille asioita, joihin halutaan panostaa. Eräs yhdysvaltalainen pariskunta päätti viedä molemmat tasolle, jollaista ei ole aiemmin nähty. Kirjaimellisesti. He nimittäin kiipesivät kolmen viikon ajan Mount Everestille avioituakseen ja ottaakseen hääkuvat.

32-vuotias Ashley Schmeider ja 35-vuotias James Sisson rakastavat retkeilyä ja he päättivät tehdä jotain mitä yksikään pariskunta ei ollut aiemmin tehnyt. Heidän mielestään tavallinen hääseremonia ei ollut lainkaan riittävä, vaan tilaisuuden tuli olla jotain aivan muuta. Siksi he päättivät kiivetä Mount Everestille.

Hääparin matka kohti hääpaikkaa alkoi Nepalista maaliskuun alussa, mutta sitä edelsi vuoden kestänyt suunnittelu ja valmistautuminen. Mukaan retkelle lähti myös hääkuvaaja Charleton Churchill, joka seurasi pariskunnan kintereillä koko matkan lumen, jään, tuiskun läpi. Idea Mount Everestin valitsemiseen oli kuvaajan.

Churchill kertoo verkkosivuillaan, että varsinainen avioituminen jouduttiin lopulta hoitamaan puolessatoista tunnissa Khumbu-jääputouksen edessä, koska helikopteri oli jo tulossa noutamaan heitä. Sää kuitenkin heikkeni, joten helikopteri ei päässyt paikalle. Kolmikko joutui viettämään ylimääräisen yön vuorella, jolloin sulhanen joutui jo turvautumaan lisähappeen. Onneksi helikopteri pääsi paikalle seuraavana aamuna ja kolmikko pääsi alempaan ilmanalaan toipumaan.

Nyt Churchill voi sanoa ottaneensa maailmanhistorian huikeimmat hääkuvat, eikä vastaavia tulla kovin pian näkemään. Tämä pari takuulla tietää mitä myötä- ja vastamäessä tarkoittaa.

https://www.instagram.com/p/BT17vrMDLXg/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BTkmD0uD9mX/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BTGCfsnjQFo/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BRmj4J9jEBj/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BQUPPbdgy9G/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BQxvJfbDY2e/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BRiwTyqDFK3/?taken-by=charletonchurchill

https://www.instagram.com/p/BTU8dbzj6lZ/?taken-by=charletonchurchill