Näinä viikonpäivinä ihmiset harrastavat eniten seksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viikonloput ovat viikon seksikkäintä aikaa, maanantaisin ja kesiviikkoisin halut ovat puolestaan alhaisimmillaan. Tämä käy Yhdysvaltalaisen verkossa toimivan elintarvikeliikkeen julkaisemista tiedoista.

Instacartin tiedot paljastavat ihmisten ostavan kondomeja eniten viikonloppuisin. Quartz-sivuston julkaiseman kaavion mukaan ostoksiin sisältyy eniten kondomeja perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kaavion mukaan keskiviikkoisin kondomeja ostetaan epätodennäköisimmin. Asiaan kuitenkin todennäköisesti vaikuttaa se, että keskiviikko on yleisesti Instacartin viikon hiljaisin myyntipäivä. Ostoksia tehdään eniten viikonloppuisin.

Toinen kaavio tutkailee puolestaan kondomien osuutta sadasta tuhannesta ostetusta tuotteesta. Siinä ehkäisyvälineitä kulutetaan eniten lauantaisin. Huomattavasti vähiten niitä menee kaupaksi maanantaisin, mikä tulee tuskin kenellekään yllätyksenä.