Räppäri leikkasi Jennerin siskokset kuvastaan – ei halunnut yhteiskuvaan kaunottaria?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta suosiosta 90-luvulla nauttinut räppäri, tuottaja ja liikemies Sean Combs tunnetaan lukuisilla nimillä kuten Diddy, Puff Daddy ja P. Diddy. Myös P. Diddy osallistui taannoin järjestettyyn Met Gala -juhlaan, jossa hän pääsi yhteiskuvaan Jennerin siskosten kanssa.

Kylie ja Kendall Jenner ovat tottuneet siihen, että ihmiset haluavat heidän kanssaan yhteiskuviin. Tällä kerralla P. Diddy halusi kuitenkin yhteiskuvasta juuri Jennerin kaunottaret pois, minkä vuoksi hän rajasi kuvan uudelleen ja jätti Kylien ja Kendallin kuvan ulkopuolelle.

P. Diddyn jakama kuva on aiheuttanut paljon hilpeyttä faneissa. Monet ovat tunnistaneet kuvan samaksi, jonka Kylie Jenner aiemmin jakoi. Räppäri oli ilmeisesti päättänyt, että naiset ovat kuvassa liikaa, minkä vuoksi hän oli rajannut kuvan sisälle pelkkiä miehiä.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

#teamlove #blackexcellence

A post shared by DIDDY (@diddy) on