Teini käyttäytyi huonosti tunnilla – sitten isä päätti hoitaa asian kuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On vanhempia, jotka painavat jälkikasvunsa toilailut villaisella kerta toisensa jälkeen ja hyssyttelevät ongelmia hymyssä suin. Sitten on vanhempia, jotka tekevät kuten Brad Howardin isä. He opettavat kädestä pitäen sääntöjä sekä oikean ja väärän eroa.

Teksasilainen Brad Howard oli saanut useita valituksia fysiikan opettajaltaan tunnin häiritsemisestä. Valitukset vastaanottanut Bradley-isä oli sanonut pojalleen, että mikäli teini häiriköi vielä kerrankin tunnilla, tulee isä hänen mukaansa kouluun.

Valitettavasti isä sai jälleen kerran puhelinsoiton fysiikan opettajalta, BuzzFeed uutisoi.

Bradin isä teki yllätysvierailun 17-vuotiaan fysiikantunnille. Poika ei arvannut, että määrätietoinen isä toteuttaa uhkauksensa. Harva teini-ikäinen voisi kuvitella nolompaa tilannetta kuin sen, että vanhemmat tulevat viereen vahtimaan kaikkien kavereiden edessä. Ehkäpä Brad osaa jatkossa käyttäytyä hieman kunnioittavammin oppitunnilla.