Teinin twiitti rikkoi maailmanennätyksen – voitti vuoden kananugetit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Twitter-käyttäjä Carter Wilkersonista, jonka tavoitteena oli saada vuoden ilmaiset kananugetit Wendy’s-ravintolasta. Hän tarvitsi sitä varten vain 18 miljoonaa jakoa Twitter-päivitykselleen.

Carterin viestistä on sittemmin tullut maailman eniten uudelleenjaettu twiitti. Tämä tapahtui hänen ylitettyä Ellen Degeneresin vuonna 2014 jakamana Oscar-kuvan saamat 3,430,336 uudelleentwiittausta.

Wendy’s-ravintola on sittemmin luovuttanut nuorukaiselle kunniakirjan, jota näyttämällä hän saa vuoden nugetit ilmaiseksi. Tämä siitäkin huolimatta, että twiitti on jäänyt vielä melko kauas ravintolaketjun alun perin vaatimasta 18 miljoonasta uudelleentwiittauksesta.

Aivan pelkästä oman nugettihimon tyydyttämisestä ei Carter Wilkersonin tempauksessa ollut kyse. Hän onnistui samalla keräämään 100 tuhatta dollaria lasten sijaishoitosäätiö Dave Thomas Foundationille.