Tutkimus selvitti: Mies ajattelee masturboidessaan ex-tyttöystäväänsä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fantasioiminen ja itseään kiihottavien mielikuvien ja tapahtumien kuvitteleminen mielessään ei ole kiellettyä. Nyt Lovehoney-sivusto teki kyselyn, jonka tuloksista kävi ilmi, että yli puolet miehistä ajattelevat entisiä tyttöystäviään silloin kun he masturboivat.

Lovehoney teki 4.500 ihmisellä kyselyn, jossa he selvittivät miten usein ihmiset masturboivat ja mitä he ajattelevat silloin kun he hoitavat itse seksuaalisia tarpeitaan. Kyselyn yhteenvedosta kävi ilmi, että 69 prosenttia vastanneista miehistä ajatteli nykyistä kumppaniaan ja 58 prosenttia ajatteli välillä myös edellisiä tyttöystäviään masturboidessaan.

57 prosenttia vastanneista halusi Elite Daily -sivuston mukaan katsoa samalla eroottisia kohtauksia joko puhelimella tai tietokoneella. 32 prosenttia kuvitteli mielessään erilaisia roolileikkejä ja 30 prosenttia vastanneista miehistä fantasioi alistamisesta, alistettuna olemisesta ja sitomisleikeistä.