Shokkikäänne! Alicia Keys jätti yllättäen The Voice -ohjelman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alicia Keys on ilmoittanut The Voice -ohjelman katsojien yllätykseksi jättävänsä valmentajan paikkansa. Alicia Keys oli mukana ohjelman tuomaristossa laulajien valmentajana vain kaksi kautta Blake Sheltonin, Adam Levinen ja Gwen Stefanin kanssa.

Alicia Keysin piti alun perin olla valmentamassa myös tulevassa tuotantokaudessa, joka on The Voice -kilpailun 13 tuotantokausi. Keys on kertonut Country Music Nation -sivuston mukaan, että hän ei tule jatkamaan kilpailussa siksi, että hän haluaa taas keskittyä oman musiikin tekemiseen.

Keys teki päätöksen The Voice -ohjelman jättämisestä hyvin yllättäin, mutta siihen ei kuitenkaan liittynyt mitään draamaa. Hän halusi vain viimein keskittyä uuden albuminsa työstämiseen ja julkaista jälleen omaa uutta musiikkia. Alicia Keys on hyvin innoissaan tulevista julkaisuistaan ja hän onkin kommentoinut, että ei malttaisi odottaa, että muut pääsevät kuulemaan mitä hän on saanut aikaiseksi.