Auton valot menivät yllättäen päälle – mies löysi autostaan karhun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen metsissä asustelevien karhujen kerrotaan pelkäävän ja karttavan ihmisen hajua, minkä vuoksi ne liikkuvat kauemmaksi haistaessaan ihmisen. Näin ei kuitenkaan ole muissa maissa, joissa karhut elävät lähellä ihmisasutusta.

Nälkäiset karhut löytävät aina tiensä ruoan luo eivätkä ne pelkää tonkia ihmisten pihojen roskiksia ja takapihoja aterian toivossa. Nyt eräs pikkukarhu oli löytänyt tiensä miehen auton sisälle ilmeisesti ruoan tuoksun perässä ja onnistunut itse saamaan auton ovenkin auki.

Videolla nähdään miten auton valot ovat menneet päälle ja pyyhkijät alkaneet itsestään pyyhkimään tuulilasia. Mies menee ulos tarkastamaan tilanteen ja saa todellisen yllätyksen kurkistaessaan autoon. Mies avaa auton oven ja jättää sen auki, jolloin pieni karhunpoika hyppää autosta pois ja juoksee tiehensä.