Katy Perry rantalomalla – viisi seksikästä jumalatarta rantahiekalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on palannut tauoltaan ja alkanut työstämään uutta albumiaan, jolta on julkaistu jo kaksi kappaletta Chained to the Rhythm ja Bon Appétit. Tällä hetkellä laulaja ottaa kuitenkin rennosti ja lomailee ystäviensä kanssa Meksikossa.

Katy Perry on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kadehdittavan ihanan kuvasarjan, jossa hän makoilee rantahiekalla neljän ystävänsä kanssa. Bikineissä makoilevilla kaunottarilla on käsissään upeat kookosjuomat, joiden kanssa he nauttivat auringosta ja rantaan yltävistä aalloista.

Kuvasarjan lopuksi Katy Perry kastuu ystäviensä kanssa aaltojen yltäessä odotettua pidemmälle. Katy Perry on kertonut tehneensä uutta levyä ajatellen noin 40 uutta kappaletta, joten helteessä Meksikon rantahiekalla kastuminen ei varmasti pahemmin paina laulajaa, jolle loma on tullut tarpeeseen pitkän kirjoitusurakan jälkeen.

goofy goddesses ✨🤷🏼‍♀️

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on