Metisha Schaefer ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi David McIntoshin tyttöystävänä ja WAGS Miami -realitysarjan tähtenä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan julkkiskaunotar Kelly Brookista pettämiskohun saattelemana.

Parhaillaan Metisha lomailee Miamissa uuden poikaystävänsä, Atlanta Falconsin pelaaja Duke Rileyn kanssa. Pariskunnasta saatiin eilen ikuistettua ensimmäiset yhteiset lomakuvat. Schaefer kuvaa nykyisin WAGS-realitysarjaa, jossa seurataan futisvaimojen ja -tyttöystävien luksuselämää.

Viime vuosina Metisha Schaefer on saanut hyvin jalansijaa realityohjelmien lisäksi myös mallimarkkinoilla, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Aika näyttää onko sellainen tulossa mahdollisesti vaikka jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash