Mikä notkeus! Mies mahtuu tennismailan läpi

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten kehot pystyvät välillä uskomattomiin asioihin ja voimaharjoittelu ja venyttely tuottavatkin monien kohdalla ällistyttäviä tuloksia. Nyt videolla nähdään intialainen poika, joka on niin notkea, että hän onnistuu saamaan itsensä tennismailan läpi.

Intian Suratissa asuva 18-vuotias Yash Shah on onnistunut ällistyttämään koko kylänsä hänen taipuisalla kehollaan. Shah pystyy kääntämään sekä hänen jalkansa että kätensä 360 astetta ympäri, hänen sormensa taipuvat 180 astetta ja myös hänen keskivartalonsa pystyy kääntymään kokonaiset 180 astetta kumpaankin suuntaan.

Yash Shah pystyy saamaan itsensä hyvin pieneen tilaan, koska hän pystyy kääntelemään kehoaan ja työntämään esimerkiksi hänen olkapäänsä sijoiltaan. Shah unelmoi tällä hetkellä maailman notkeimman miehen tittelistä ja siitä, että hän onnistuisi saamaan omalla kyvyllään itselleen ennätyksen Guinnessin ennätysten kirjaan.