Tutkimus paljasti: Nainen ajattelee masturboidessaan omaa kumppaniaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fantasioiminen ja itseään kiihottavien mielikuvien ja tapahtumien ajatteleminen ei ole kiellettyä vaikka olisikin parisuhteessa. Nyt Lovehoney-sivusto teki kyselyn, jonka tuloksista kävi ilmi, että lähes puolet naisista ajattelevat entisiä poikaystäviään silloin kun he masturboivat.

Lovehoney teki 4.500 ihmisellä kyselyn, jossa he selvittivät miten usein ihmiset masturboivat ja mitä he ajattelevat silloin kun he hoitavat itseään. Kyselyn yhteenvedosta kävi ilmi, että 60 prosenttia vastanneista naisista ajatteli nykyistä kumppaniaan ja 48 prosenttia ajatteli välillä myös edellisiä poikaystäviään masturboidessaan.

43 prosenttia vastanneista halusi Elite Daily -sivuston mukaan katsoa samalla eroottisia kohtauksia joko puhelimella tai tietokoneella. 25 prosenttia kuvitteli mielessään erilaisia roolileikkejä ja 34 prosenttia vastanneista naisista fantasioi miehen alistamisesta, itse miehelle alistumisesta ja sitomisleikeistä.