Seksihuvipuistohanke kaatui – paikalliset valittivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keroimme taannoin huvipuistohankkeesta, jossa brasilialaiseen Piracicaban kaupunkiin oli tarkoitus avata vuonna 2018 seksiteemahuvipuisto nimeltään Erotikaland. Nyt paikalliset ovat tehneet huvipuistosta niin paljon valituksia, että suunnitelmat on peruttu.

Soft Love -nimisen yrityksen ideana oli tuoda seksiteemalla rakennettu huvipuisto kahden tunnin ajomatkan päähän Brasilian pääkaupunki Sao Paulosta. Paikalliset asukkaat ovat onnistuneet tekemään puistohankkeesta niin paljon valituksia, että se on kaatunut.

Esimerkiksi Piracicaban kunnanavaltuuston puheenjohtaja ja kristillisen puolueen jäsen Matheus Erler on sanonut, ettei heidän kotikaupunkiaan saa muuttaa maailman seksipääkaupungiksi.

Puistossa oli tarkoituksena nauttia kiihkeätunnelmaisesta hurvittelusta. Huvipuistoon suunniteltiin vibraattori-istuimilla varustettua 7D-elokuvateatteria, sukupuolielimiä muistuttaviat törmäilyautoja, nudistiuima-allasta ja nautintoja tarjoavaa junaa.

Huvipuistossa ei olisi saanut harrastaa seksiä, mutta sen viereen oli tarkoitus rakentaa majoitusalanliikkeitä intohimoisia kävijöitä varten. Huvipuisto olisi tuonut alueelle 250 työpaikkaa, Daily Star uutisoi.