Kristen Stewartin tyttöystävä riisui kaiken – supermalli alastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huipulla tähdet vaihtuvat erittäin harvakseltaan, sillä vuosittain supermallien sarjaan tulee vain muutamia uusia kaunottaria. Eräs lupaavimmista tulokkaista on 27-vuotias lapsenkasvoinen Stella Maxwell, joka on parhaillaan avoliitossa Kristen Stewartin kanssa.

Nyt Stella nähdään poseeraamassa maailmankuulun Vogue-lehden brasilialaisen version kannessa täysin alastomana.

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on kansainvälinen kaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa hän aloitti jo 14-vuotiaana, mutta vasta viime vuonna Stella noteerattiin laajemmin hänen päästyään Victoria’s Secretin näytöksen malliksi. Alkuvuodesta 2015 seurasi läpimurto, kun hänet nimitettiin virallisesti Victorian Enkeliksi. Viime kuukausina Stellan ura on ollut rajussa nousukiidossa.

Mellow yellow

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

@adamfranzino @jeromeduran @nikibaratta @ilona_hamer @_virginiayoung_ @diegodasilva_ @victoriassecret 🖤

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Back on set @victoriassecret 🖤

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

🌴☀️🏊🎉

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

sun days ☀️☀️☀️

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on