Britney Spearsin kohuttu esiintymisasu myydään – hinta jo 100 000 dollarissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears esiintyi MTV:n Video Music Awards -gaalassa vuonna 2001 vihreissä bikineissä, elävä käärme kaulansa ympärillä. Nyt ikoniseksi noussut ja kohua herättänyt esiintymisasu on myynnissä eBay-verkkohuutokaupassa.

Keräilijä Dana Proctor on asettanut yhteensä seitsemän Britneyn asukokonaisuutta myyntiin. Mukana on edellä mainitun asusteen lisäksi I’m a Slave 4 U ja Me Against the Music -videoissa käytettyjä vaatteita ja vuoden 2008 VMA-gaalassa käytetty Versacen mekko. Tähden kaulalla ollut käärme ei valitettavasti kuulu myynnissä oleviin kohteisiin.

Myyjän mukaan hän on keräillyt Britney Spearsin esiintymisasuja vuodesta 2003 lähtien. Vaatteet on varustettu todistuksilla niiden aitoudesta, ja ne myydään kaikki kerralla samassa erässä. Esiintymisasujen keräämät tarjoukset ovat kohonneet jo 100.000 dollariin.

 

eBay
eBay