Gangnam Style ja Pen-Pineapple-Apple-Pen -hittien esittäjät yhdessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaisräppäri PSY nousi maailmanlaajuiseen suosioon vuonna 2012 julkaistun Gangnam Style -kappaleen ansiosta. Miehen myöhemmät kappaleet eivät nousseet samanlaisiksi hiteiksi, mutta mies nauttii edelleen suosiosta Etelä-Koreassa.

Nyt PSY on palannut uuden I LUV IT -kappaleensa voimin. Sen musiikkivideolla on mukana toinenkin internet-suosioon noussut aasialaistähti, Daimaou Kosaka. Japanilainen mies tunnetaan Pikotaro-taiteilijanimellä julkaistusta Pen-Pineapple-Apple-Pen -hitistään.

Videolla nähdään myös Etelä-Korealainen näyttelijä ja malli Lee Byung-hun. Myös hänet tunnetaan kotimaansa ulkopuolella, mikä johtuu hänen rooleistaan Hollywood-elokuvista kuten Terminator Genisys ja G.I. Joe: The Rise of Cobra.

PSY julkaisi samalla myös New Face -kappaleensa uuden musiikkivideon. Kumpikin kappale on mukana artistin 4X2=8 -nimisellä uudella albumilla.