Mies pelkää hämähäkkejä kuollakseen – kaveri otti ilon irti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan hyönteiset, matelijat ja jyrsijät pääsevät yllättämään ja säikäyttämään ihmiset ryömiessään pienistä koloista salakavalasti asuntojen sisälle. Nyt eräs mies on päättänyt säikäyttää käverinsa, joka näyttää pelkäävän kuollakseen hämähäkkejä.

Woody ja Kleiny -nimisillä ystävyksillä on jo pitkään jatkunut pienimuotoinen säikäyttelysota. Kleiny tietää, että Woody säikähtää helposti, minkä vuoksi hän on kuvannut useita videoita tilanteista, joissa Kleiny on päässyt säikäyttämään Woodyn. Nyt Woody on päässyt kostamaan miehelle.

Kleiny ei välttämättä muuten säikähdä niin herkästi kuin kaverinsa, mutta hänen hämähäkinpelkonsa saa kuitenkin aina näyttävät reaktiot aikaan kun Woody on päättänyt käyttää leluhämähäkkejä miehen säikäyttämisessä. Videolla nähdään, että niksi toimii erinomaisesti kun hämähäkit onnistuvat kerta toisensa jälkeen saamaan kunnon säpsähdyksen aikaiseksi.