Raju video: Moottoripyöräilijä törmäsi rekkaan ja syttyi tuleen – ei sovi herkimmille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Onnettomuuksia, joissa ajoneuvo räjähtää liekkeihin heti kolarin jälkeen, nähdään yleensä lähinnä elokuvissa. Tuore video kuitenkin paljastaa todellisuuden olevan joskus fiktiota ihmeellisempää – ja pelottavampaa.

Kiinan Nanchangissa kuvatulla videolla moottoripyöräilijä ei ehdi väistämään eteensä ajavaa rekkaa. Hän törmää auton kylkeen, ja moottoripyörä syttyy saman tien valtaviin liekkeihin. Ohikulkijat ja rekan kuljettaja rientävät auttamaan motoristia.

Moottoripyörä syttyi tuleen, sillä se törmäsi rekan polttoainetankkiin. Koko ajan suuremmaksi kasvaneet liekit osuivat kuljettajan puoleiseen oveen. Tämän vuoksi rekan ajajan täytyi poistua autosta pelkääjän paikan kautta.

Onnettomuuden hurjuudesta huolimatta kaikki osapuolet selvisivät hengissä. Moottoripyörää ajanut mies toimitettiin CCTV+ -uutisten mukaan sairaalaan, mutta hänen vammansa eivät olleet hengenvaarallisia. Tulipalo onnistuttiin sammuttamaan vasta 40 minuuttia onnettomuuden jälkeen.