Naista syytetään murhayrityksestä – pidätyskuvaa vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi on jo pitkään julkaissut pidätettyjen kuvat ja nimet verkossa, ja ajoittain noiden kuvien joukosta löytyy poikkeuksellisia tapauksia. Eräs tuoreimmista on 45-vuotiaan Jacqueline Wellsin pidätyskuva. Naista syytetään murhayrityksestä, mutta pidätyskuvasta sitä on vaikea huomata.

Poliisikin oli nimittäin ihmeissään, kun eläkkeellä olevan entisen poliisin päälle autolla ajamista yrittänyt nainen ryhtyi yllättäen hymyilemään pidätyskuvassaan.

Illinoisin Knox Countyssä pidätetty Wells ehkä muisti, että valokuvattaessa on yleensä kohteliasta hymyillä. Nainen otettiin kiinni sen jälkeen, kun hän polkupyöräilijän päälle maastoautollaan. Hänelle tullaan lukemaan lukuisia syytteitä, joista pahin on ensimmäisen asteen murhayritys. Tuomioistuimessa hymy mahdollisesti hyytyy.