Sara Chafakin tyrmäävä bikinivartalo somekuvassa: ”Vielä kolme viikkoa aikaa”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2012 Miss Suomi, Sara Chafak, on missiuransa jälkeen kunnostautunut erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee niin upeita selfie-kuvia, että ne saavat sekä miesten että naisten leuat loksahtamaan auki. Tällä hetkellä Chafak työstää kuntosalilla ahkerasti kesäkuntoaan, jonka nainen tosin on monien mielestä jo saavuttanutkin.

26-vuotias Sara Chafak julkaisi itsestään häikäisevän kauniin ja tunnelmallisen kuvan, jossa kaunotar istuu sängyllä. Naisella on yllään seksikkäät ja sporttiset Björn Borgin alusvaatteet, joiden yläosa on erityisen näyttävä läpikuultavine yksityiskohtineen.

Ennen kaunista selfie-kuvaa nainen julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän treenaa Fressi-kuntosalilla. Naisen mukaan hänellä on treeniaikaa tavoitteisiinsa enää kolme viikkoa. Chafak näyttää treenijaksonsa aikana saaneen upeita tuloksia aikaan, sillä hyviä keskivartalo- ja käsilihaksia vaativa voimapyörä näyttää liikkuvan naisen käsittelyssä hyvin vaivattomasti.

3weeks left. #nolimits #getit #nomercy @biancaneveofficial

A post shared by Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) on