Äiti pukeutui dinosaurukseksi ja saattoi lapsensa kouluun – sitten tärkeä syy paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen Leslie Eggenberger on nostanut äitien vaatemuodin uudelle tasolle. Hän saattoi seitsemänvuotiaan Max-poikansa kouluun suosittuun tyrannosauruspukuun pukeutuneena. Puvun käyttämisellä oli myös opetus.

Moni hieraisi silmiään hiljattain floridalaisella jalkakäytävällä, kun näkivät T-Rexin kävelemässä lapsen kanssa. Puvun sisällä oli kahden lapsen äiti, jonka pojat rakastavat dinosaurusasua. Leslie Eggenberger halusi esimerkillään osoittaa, että muiden ihmisten mielipiteistä tai katseista ei tarvitse välittää.

Nettiin on julkaistu lukuisia videoita tyrannosaurusasuun pukeutuneista hassuttelijoista. Eggenberger käänsi taatusti katseita kadulla kävellessään. Pääasiana on se, että hänen lapsensa oppivat arvostamaan erilaisuutta – tulipa sitten kadulla vastaan vaikka dinosauruspukuinen äiti.