Apinaemolla loukkaantunut poikanen sylissään – sydäntäsärkevä kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni äiti tietää, että lapsen loukkaantuminen satuttaa äitiä lapsen puolesta vähintään yhtä paljon kuin itse lasta. Nyt eräs intialainen valokuvaaja on saanut napattua todella koskettavan kuvan, jossa äidin tuska lapsen loukkaannuttua näkyy todella selvästi myös eläinten maailmassa.

Kuvassa apinaemo pitelee velttoa ja tajutonta poikasta sylissään istuessaan maassa. Poikasen pää roikkuu alaspäin ja se vaikuttaa menehtyneeltä. Emon tuskan pystyy näkemään kuvasta hyvin selvästi, kun emo huutaa suruissaan pää kohti taivasta aivan kuin se toivoisi joltain isommalta voimalta apuja.

Kuvan ottanut 31-vuotias Avinash Lodhi onnistui tallentamaan herkän tilanteen kamerallaan Intiassa Jabalphurissa. Mies kertoi, että kuvasta tuli heti hänelle todella tärkeä, koska hän ei ole ikinä aiemmin päässyt todistamaan mitään näin koskettavaa.

Valokuvaaja oli kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että lohduttomalta näyttäneellä tilanteella oli ollut kuitenkin onnellinen loppu. Pikkuinen oli vain hetkellisesti menettänyt tajunsa lyötyään päänsä ja herännyt emonsa käsivarsilta myöhemmin.

A mother's anguish

Publié par Daily Mail sur mercredi 10 mai 2017