19-vuotiaan teinipopparin bileasu naulitsi katseet – rintavakoa ei voinut olla huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nyt nuori kaunotar on julkaissut kuvan takapuolestaan, joka on saanut ihmiset vertaamaan häntä jo Kim Kardashianiin. Nyt Ariel Winter on kuvattu Los Angelesissa.

Suosikkitähti oli saapumassa poikaystävänsä Levi Meadenin kanssa The Jimmy Kimmel Show -keskusteluohjelman kuvauksiin Los Angelesissa, kun paparazzi ikuisti parin. Ariel oli tapansa mukaan pukeutunut rohkeaan ja estottomaan asuun.

19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Ariel Winter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Winter on ylpeä kurveistaan. Hän ei pelkää esitellä pakaroitaan, mikä on käynyt ilmi naisen julkaisemista kuvista. Arielia on verrattu jopa Kim Kardashianiin.

Splash
Splash
Splash