Suomalaisen BB-tähden raju somepäivitys: ”Eilen poikaani lyötiin pullolla kasvoihin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis ja selvänäkijä Claudia Eve tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi muun muassa Iholla-realitysarjasta ja Big Brother -talosta, josta hän kuitenkin poistui kesken kisan. Iholla-sarjassa saatiin seurata myös hänen perhe-elämäänsä kahdeksan lapsen kanssa.

Claudia Eve Big Brotherissa vuonna 2013, Kuva: Sub

Nyt Claudia Eve on julkaissut Facebookissa karun päivityksen siitä miten yksi hänen pojistaan on äidin kertoman mukaan joutunut Espoossa ulkomaalaistaustaisten oppilaiden rajun koulukiusaamisen kohteeksi. Eräs kiusaaja oli äidin mukaan tarjonnut toiselle 20 euroa, jotta tämä löisi poikaa neljä kertaa kasvoihin.

– Vaatteet on varastettu naulakosta,takit revitty päältä,pyörä rikottu silmien edessä.Tekijät ovat maastamme turvapaikan saaneita kaltoin kohdeltuja ihmis poloisia????Nämä kaverit ovat kome vuotta vanhempia ja 30 senttiä pidempiä kavereita, Claudia Eve kirjoittaa.

– Eilen poikaani lyötiin pullolla kasvoihin ja häntä pidettiin koulun jälkeen ringissä ,mistä ei ollut mahdollisuus päästä pois.Mm yksi somaliasta lähtöisin oleva poika tarjosi toiselle rahaa 20 e jos hän lyö poikaani 4 kertaa kasvoihin.

Äidin mukaan hän on ollut yhteydessä kouluun, joka ei ole kuitenkaan puuttunut tilanteeseen. Claudia Eve, oikealta nimeltään Pia Polviander, on julkaissut päivityksensä yhteydessä myös videon, jossa kuullaan miten ulkomaalaistaustainen soittaja uhkailee pään irti repimisellä. Video on tähän mennessä katsottu jo yli 300.000 kertaa.