Isä kuvasi videolle – pikkutyttö yritti päästä eroon varjostaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet aikuisille jokapäiväiset asiat saattavat herättää suurta ihmetystä vasta maailman tavoille opetteleville lapsille. Yksi tällaisista asioista on varjo, joka vaikuttaa aurinkoisina päivinä seuraavan joka paikkaan.

Youtubessa julkaistulla videolla tavataan pieni Leni-lapsi, joka haluaa päästä eroon varjostaan. Tyttö yrittää hyppiä pois varjon luota huutaen sitä päästäen hänestä irti. Varjosta luopuminen ei tietenkään onnistu näin helposti.

Lenin isä yrittää selittää lapselleen, että varjosta luopuminen on mahdotonta. Tyttö ei kuitenkaan ota kuuleviin korviinsa. Hän alkaa jo hermostua vapaamatkustajan pysytellessä tiukasti kiinni hänessä.

Lopulta lapsi joutuu myöntämään isälleen, ettei hän pysty hankkiutumaan eroon varjosta. Tyttö vaikuttaa olevan surullinen asiasta, mutta isä tuntuu saaneen sitä vastoin hyvät naurut ja kymmeniä tuhansia katselukertoja keränneen Youtube-videon.