Mies hyppäsi tuhannen hiirenloukun päälle – ei sovi herkimmille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmasta löytyy aina ihmisiä, jotka ovat valmiita suorittamaan typerältä vaikuttavia ja kivuliaita stuntteja jotta meidän muiden ei tarvitsisi tehdä niin. Tuoreella videolla päästään seuraamaan, miltä tuhannen hiirenloukun päälle hyppääminen näyttää.

The Slow Mo Guys -ryhmän tuoreella videolla trampoliinin päälle on aseteltu yhteensä tuhat hiirenloukkua. Dan Grunchy sai kunnian nousta tikkaiden päähän ja hypätä niiden päälle. Tempaus ikuistettiin 150.000 dollarin arvoisella, hidastettun kuvan taltiointiin tarkoitetulla kameralla.

Danin mukaan hiirenloukut sattuivat hänen ihollaan yllättävän vähän. Tempun valmistelussa kuilui yhteensä neljä tuntia, kun taas varsinainen temppu kesti vain muutamia sekunteja.

– Onneksi käytämme oikeanlaista kameraa, joka pystyy venyttämään yhden sekunnin useiksi minuuteiksi. Se teki tästä vaivan arvoista, Gavin Free totesi videolla.